full

LOGISTICS MANAGEMENT SOLUTIONS

Partenerul ideal pentru transport

 

Suntem o echipa tanara si dinamica, promptitudinea, performanta si profesionalismul fiind atuurile noastre.

In prezent, suntem capabili sa va oferim cele mai bune solutii in domeniul transporturilor, cele mai competitive preturi, oferte personalizate conform cerintelor dvs. sau asistenta pe intreaga durata a transportului.

Oferim cele mai bune tarife si cele mai avantajoase conditii de transport rutier, maritim si aerian, fie in regim complet (FTL) sau grupaj(LTL), cu livrari in regim normal sau de urgenta.

Echipa noastra este dedicata nevoilor clientilor nostri! In fiecare zi, ne straduim sa gasim cea mai buna solutie pentru transport!

LOGISTICS MANAGEMENT SOLUTIONS este un partener de incredere, creand avantaje competitive pentru clientii sai.

Transport marfa generala

LOGISTICS MANAGEMENT SOLUTIONS organizeaza si ofera posibilitati eficiente de transport intern si international de marfa pe tot teritoriul Europei.

Transport marfuri Frigo (temperatura controlata)

Punem la dispozitie servicii de transport frigorific, cu temperatura controlata, pozitiva (+) sau negativa (-) atat pentru rute internationale, cat si pentru cele interne.

Transport maritim

LOGISTICS MANAGEMENT SOLUTIONS ofera servicii complete de transport maritim in regim „door to door” sau in conditii FOB („free on board”).

Transport marfa ADR (marfa periculoasa)

Oferim solutii fiabile pentru marfurile ADR, atat in regim complet cat si in regim de grupaj, pe rute de transport interne si internationale.

Transport Marfa in regim de grupaj LTL (less than truck load)

LOGISTICS MANAGEMENT SOLUTIONS ofera servicii de transport intern si international de marfa in regim de grupaj pentru import si export.

Transport aerian

Oferim posibilitatea expedierii rapide a marfii prin intermediul transportului aerian si sosirea ei la destinatie intr-un timp de tranzit eficient.