contribution Logistics Management Solutions at the largest international transport fair in Munich, gave us the opportunity to witness the presentation of a new concept car with excellent potential for a shipping company.

Iveco has launched an innovative project that fits perfectly into the vision of future transport. It is about a new fully equipped, efficient and profitable van concept that will provide professionals in the field with the most competitive business solutions. Moreover, the new Iveco Vision responds to new trends by being friendly to the environment.

Caracteristicele Iveco Vision au fost optimizate in ceea ce priveste livrarile urbane. Modalitatea imbunatatita de gestionare a spatiului face procesul de incarcare si descarcare mai rapid, in timp ce minimalizarea nevoii de a conduce pe cai alaturate il face mult mai sigur. Iveco a dezvoltat de asemenea solutii adaptative cum ar fi tractiunea multipla si gestionarea energiei in timp real.

Inovatiile care caracterizează Iveco Vision incep cu sistemul de energie duală, o tehnologie care permite utilizarea a două tipuri diferite de tracțiune, unul exclusiv electric, ce asigura zero emisii locale si un nivel scazut de zgomot, si unul hybrid, potrivit pentru calatorii mai lungi. Acest sistem dual de energie permite o reducere a consumului de carburant și a emisiilor de dioxid de carbon.

Daca adaugam vizibilitatea excelenta si o interfata electronica perfect adaptata noilor nevoi si tendinte, putem usor concluziona ca Iveco Vision reuseste sa faca transportul mai lin, sigur si eficient, atat pe rute urbane cat si pe distante lungi.

In urma prezentarii Iveco Vision, reprezentatii Logistics Management Solutions au venit cu o viziune clara asupra a cum poate oferi o casa de expeditii mai multa calitate si productivitate.

DSC_0021 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0026