Logistics Management Solutions, prin reprezentantii sai, a participat la cel mai mare targ din domeniul transportului, desfasurat in mai anul acesta la Munchen, alaturi de peste 55 000 vizitatori din 124 tari si  2 050 expozanti din 62 tari care au expus lumea logisticii pe amplasamentul Messe Munchen.

Transport logistic este targul de transport cheie din lumea logisticii. Asta pentru ca este cel mai important loc pentru a intalni factorii de decizie de la toate nivelele. Targul a fost un real succes, bucurandu-se de cea mai mare participare de pana acum. Am avut onoarea sa fim prezenti printre companiile si factorii de decizie din intregul lant de aprovizionare. Am avut ocazia sa particiapam la discutii de relationare, negocieri si afaceri care au deschis noi orizonturi de oportunitati economice.

Putem spune ca marele succes de care s-a bucurat targul, prin participarea numeroasa si prin discutii si diseminari foarte bune, accentueaza importanta transportului international de elita si a industriei logisticii, o industrie in permanenta crestere si dezvoltare.

Prin participarea la cel mai important si prestigios targ international de transport, Logistiscs Management Solutions subliniaza inca o data dorinta si capacitatea de a oferi cele mai bune servicii in domeniul logisticii.

DSC_0017 DSC_0027 DSC_0031 DSC_0036 DSC_0006 DSC_0015