Participarea Logistics Management Solutions la cel mai mare targ de transport international de la Munchen, ne-a oferit ocazia sa asistam la prezentarea unui nou concept car cu un potential excelent pentru o casa de expeditie.

Iveco a lansat un proiect inovativ ce se incadreaza perfect in viziunea transportului de viitor. Este vorba despre un nou concept van complet echipat, eficient si profitabil ce le va asigura profesionistilor din domeniu solutii de business dintre cele mai competitive. Mai mult, noul Iveco Vision raspunde noilor tendinte prin a fi prietenos cu mediul inconjurator.

Caracteristicele Iveco Vision au fost optimizate in ceea ce priveste livrarile urbane. Modalitatea imbunatatita de gestionare a spatiului face procesul de incarcare si descarcare mai rapid, in timp ce minimalizarea nevoii de a conduce pe cai alaturate il face mult mai sigur. Iveco a dezvoltat de asemenea solutii adaptative cum ar fi tractiunea multipla si gestionarea energiei in timp real.

Inovatiile care caracterizează Iveco Vision incep cu sistemul de energie duală, o tehnologie care permite utilizarea a două tipuri diferite de tracțiune, unul exclusiv electric, ce asigura zero emisii locale si un nivel scazut de zgomot, si unul hybrid, potrivit pentru calatorii mai lungi. Acest sistem dual de energie permite o reducere a consumului de carburant și a emisiilor de dioxid de carbon.

Daca adaugam vizibilitatea excelenta si o interfata electronica perfect adaptata noilor nevoi si tendinte, putem usor concluziona ca Iveco Vision reuseste sa faca transportul mai lin, sigur si eficient, atat pe rute urbane cat si pe distante lungi.

In urma prezentarii Iveco Vision, reprezentatii Logistics Management Solutions au venit cu o viziune clara asupra a cum poate oferi o casa de expeditii mai multa calitate si productivitate.

DSC_0021 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0026